Wilujeng Sumping

Wilujeng sumping di tatar pasundan, Sukapura Ngadaun Ngora

9 thoughts on “Wilujeng Sumping”

  1. Aneh…4 Taun di Unsil dugi kakiwari teu acan pernah pependak sareng Bapa ieu…nyumput wae dina server atanapi tukangeun komputer panginten nya?! he”… pami terang mah bade guguru elmu webna…heu” di unsil simkuring diajar debit-kredit ari karesep na komputer (bari teu maju”)..heu”…hapunten pa wira sanes kirang sopan…..pami aslinamah moal wantun kieu….Wilujeung Ngamajukeun Unsil Via Webna…
    wassalam 03340xxxx

  2. Leres pamendak simkuring ge sami upami urang marifat, moal kaluar ti dirina .moal ngarasa sombong bedegong malah ngarasa bodo dirina malahan mah teu bodo-bodo acan. simkuring ngaraos reug-reug masih aya anu ngaguar elmu agama sapertos kieu.di blog nu sakieu ahengna cag……..

  3. bade tumaros hal hal naon wae anu kasebat bid’ah teh, manawi dipasihan conto
    hal hal bid’ad anu dilakukeun ku urang islam dijaman ayeuna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s