Nyungsi Diri (Bhs. Sunda I)

Balik Ka Jati Mulang Ka Asal Kucara Nyusi Diri Nyuai Badan Angelo Paesan Tunggal

Muru Balik Kanu di Tuju-lain-Muru Balik Kanu di Sawang

7 thoughts on “Nyungsi Diri (Bhs. Sunda I)”

  1. nyuhunken dikirimkeun kateranganana nu eces, tong aya nu disumput-sumput, da pangean mah hayoh we ningal….. hatur nuhun.
    kamana alamatna mun urang rek ceting tea.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s