Lebaran

di wahangan loba hurang
hurang gede matak bungah
na sawangan bet hariwang
hariwang ku loba salah

jero leuweung loba oa
oa hideung tinggulantung
jero hate keueung rosa
keueung sieun goreng tungtung

lega laut loba lauk
lauk gede lauk leutik
tega kula tunjak tunjuk
nunjuk goreng nuduh licik

jangkung gunung luhur jujul
mayakpak babakan handapna
langkung saur osok rahul
ngagonjak sok sahayangna

tah didinya nya sarakan
nya kadinya nu di seja
tah ayeuna kasempetan
nya kudu menta hampura

Wilujeng Idul Fitri, hampura sagala dosa kuring nya.
hatur nuhun

Agus Wirabudiman

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s