Gunung Galunggung

Pepeling Diri Di Prasasti Geger Hanjuang.

GUUUNG AGUUUNG PANGADEGANING SALIRA, SASAT NING AGUNG KUNU MAHA AGUNG, PRAK LAKUNING KA AGUNGAN ANU AGUNG, GUMULUNGNA KANU AGUNG.

2 thoughts on “Gunung Galunggung”

  1. TAHUN 1982 ANJEUN NGAMUK NEPIKA EUNDEUR SA JAGAT DINA HARITA KURING DIGAREUHGEUYKEUN CENAH DASAR URANG TASIK ANJEUN GE BATUK DI KIRIDIT TAHUN 1983 ATASAN KURING KA BANDUNG 2 MINGGU BALIK KA SUMATERA SELATAN NGADADAK KULIT ANJEUNA SAKIT HESE DIUBARAN SOK SANAJAN KU AHLINA DR PANYAKIT KULIT TAHUN 1983 KURING BALIK KA TASIK CUTI 2 MINGGU NGALONGOK SI CIKAL BUDAK SEHAT BALIK KA SUMATRA GALUNGGUNG NGAMUK DEUI KIRING BALIK NGAGEUHGEUYKEUN KA MARANEHANANA TUH KURING TERAH GALUNGGUNG ASLI ANJEUNA BUNGAHEUN DI LONGOK KU KULA HENTEU NGAMUK NGABELEDUG

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s