Update Silsilah Keturunan

Kintunan ti kang iwan (Update Silsilah Eyang Padarek / Pangeran Kusumah Diningrat)

Update Silsilah Keturunan (Leluhur Eyang Padarek)
Update Silsilah Keturunan (Leluhur Eyang Padarek)

4 thoughts on “Update Silsilah Keturunan”

  1. Asw.kang nepangken sim kuring iwan priyatna gaduh pun aki namina
    r.wiradisastra dimakamken di bagajing sukaraja kec.(sukapura) kab TAsikmalaya
    Hoyong terang silsilah keturunan pun aki, walam iwan

    1. Wass Wr wb, wilujeng tepang kang Iwan, hatur rebu nuhun parantos rurumpaheun.
      namung hapunten bilih telat ngawaler…masih keneh nuju udar-ider …heheh🙂

      kanggo perkawis Silsilah, nyukcruk tiasa ziarah ka Baganjing, parantos sayogi photocopy sisilsilah turunan di Baganjing, tepangan kuncenna bae.

      Hatur nuhun

  2. Assww ,,, nepangkeun abdi buyut ti H Ilyas zaman harita saurna katelah nami MEGA anu di makamkeun di pemakaman umum Cibiru Bandung saurna aya nyambung silsilah ka Sukapura ,,, nuhun
    Waler

  3. Assalamualaikum Akang. Nepangken Abdi Fikri ti bogor. Punten bade naros keun silsilah ti aki abdi anu namina H. R Umar/Utuy Sastra Saputra. Saurna masih keneh katurunan sukapura. Putra ti Ibu Ny Ajeng Kurniasih bin R Panji Wiratanuningrat bin R Wiradagdaha(dalam bogor). Sareng R. Mansur Sastra Dwipura(pangreh praja di bandung) bin R Sastra Nagara II cenah saur aki pernah ngajabat Onder Collector ti sukapura. Ngan sakitu anu abdi terang. Nyuhun keun bantosanna supaya teu parem obor. Da saur aki nuju nyondong keneh teh upami hoyong terang silsilah mah taros keun we ka sukapura. Atur nuhun sateu acanna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s